Autohuur Spanje, goedkoop een auto huren in Spanje. Wij vergelijken huurauto´s in Spanje.

Geef ophaal en terugbrengdata:

Goedkope autohuur in Tenerife

Tenerife is het grootste eiland van de Canarische archipel behorend tot Spanje en ligt op ongeveer 300 km van de kust van Marokko. Het eiland heeft ruim 900.000 inwoners en is van vulkanische oorsprong, vandaar dat het erg bergachtig is met de grootste vulkaan El Teide (3718 meter hoog) in ieder geval de hoogste berg van Spanje. Het noorden is groen en kent wat meer neerslag dan het zuiden wat zonnig is en veel bekende stranden heeft, om enkele te noemen Playa de las Americas, Costa Adeje en Los Cristianos.

Wanneer u met uw huurauto er op uit trekt, moet u er in ieder geval voor zorgen dat u een landkaart bij u hebt, want die heeft men nodig op het eiland. De bezienswaardigheden die een must zijn zijn natuurlijk Pico del Teide met zijn zeer fraaie hellingen en prachtige omgeving, de drakenboom in het noorden en het Loro Parque op een Tom Tom makkelijk te vinden. Indien u de kracht en de moed heeft kunt u de piek beklimmen( niet na een goede lunch en een fles wijn op) en anders als het niet waait met de kabelbaan, het is echt een must. Voor de laatste 100 meter is echter een vergunning nodig, maar het uitzicht is adembenemend.

Santa Cruz is de hoofdstad en heeft een belangrijke zeehaven, hier kan men ook belastingvrij winkelen.

Veel geboekte bestemmingen

SpanjeTenerife is een heerlijk eiland om met uw huurauto te verkennen,en heeft vele prachtige bergwegen. Let er bij het huren op, dat de verhuurder de auto’s op de airport heeft staan, dan hoeft u niet een half uur met een busje de berg op. Nog een tip; kleed je warm aan, wanneer u met de huurauto de el Teide op rijdt, het kan op 2000 meter erg koud zijn, maar de rit is echt de moeite waard.

Diverse luchtvaatmaatschappijen zoals Transavia, Iberia, Corendon, KLM vliegen vanuit Nederland op de luchthaven Reina Sofia Tenerife Zuid, waar u ook de meeste autoverhuurbedrijven kunt vinden om enkele te noemen, Goldar, Hertz, Avis, Cicar en Auto Reisen.

Veel geboekte bestemmingen zijn Alicante, Barcelona, Girona, GranCanaria, Ibiza, Jerez, Madrid, Malaga, Mallorca, Tenerife en Valencia.

Reserveer snel en makkelijk uw huurauto online. Vul hier uw locatie in en vindt snel uw gewenste auto.

alamo atesaavis budget centauro enterprise europcar firefly goldcar sixt

Kies de gewenste datum en locatie waar u auto wilt ophalen en inleveren
Maak vervolgens een keuze uit ons ruime aanbod. Betaal met uw creditcard en u ontvangt snel uw bevestiging en voucher per e-mail. Snel en veilig.

AutohuurWereldwijd AutohuurSpanje.nl is onderdeel van de AutohuurWereldwijd Groep. © American Express Master visa
klik hier voor ons cookiebeleid