Goedkoop een auto huren in Malaga? Wij vergelijken voor u de huurauto´s in Malaga.

Geef ophaal en terugbrengdata:

Algemene informatie over Malaga

Malaga is één van de meest populaire vliegbestemmingen van Spanje. Vanuit Malaga kan de gehele Costa del Sol met z’n vele badplaatsen aangereden worden. Een ideaal startpunt van een leuke roadtrip met de huurauto langs de Spaanse zuidkust. Zo ligt Malaga op nog geen uur rijden van het beroemde Gibraltar.

Ook in de winter is Malaga populair door het milde klimaat. Het wordt hier dan gemiddeld 20 graden. Ook in de zomer is het klimaat aangenaam en veel minder warm dan veel andere regio’s in Spanje.

Malaga heeft een interessante binnenstad met veel oude Romeinse en Moorse forten en Kathedralen. De binnenstad is met de huurauto goed bereikbaar en er is genoeg parkeergelegenheid. De straatjes kunnen in het centrum wat druk en nauw zijn. Daarom is het handig de N-340 te volgen en de parkeren langs de haven.

De luchthaven van Malaga (AGP)

SpanjeDe luchthaven van Malaga met IATA-code AGP is een zeer belangrijke luchthaven voor het zuiden van Spanje. De luchthaven is gelegen op een kleine 10 kilometer vanaf Malaga centrum. ´Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol´, zoals de luchthaven voluit heet, is de belangrijkste uitvalsbasis voor de Costa Del Sol en samen met Barcelona en Madrid, één van de drukste luchthavens van Spanje. Vanuit Malaga Airport gaan vluchten naar meer dan 60 landen wereldwijd.

De luchthaven heeft 3 aan elkaar grenzende terminals. Vanaf Amsterdam vliegen Transavia en Vueling non-stop op Malaga. Het vliegveld van Malaga is goed bereikbaar via trein, bus, taxi.

Veel geboekte bestemmingen zijn Alicante, Barcelona, Girona, GranCanaria, Ibiza, Jerez, Madrid, Malaga, Mallorca, Tenerife en Valencia.

Een auto huren op Malaga Airport

Terminal 3 is de nieuwste terminal van vliegveld Malaga. De autohuurbalies bevinden zich een verdieping onder de aankomsthal. Hier hebben de grote autoverhuurders hun balie, zoals Alamo, Record, Dollar, Keddy en Firefly. Vaak hebben de goedkopere verhuurmaatschappijen een shuttle. Let hier goed op! Dit zijn o.a. Centauro en Niza Cars.

Wat betreft de verzekering is het wellicht goed om te weten dat het eigen risico tegenwoordig vrij hoog is om u te overtuigen aan de balie een extra verzekering te nemen. Wanneer u bij ons een auto zoekt kunt de hoogte van dit eigen risico vinden door bij de gekozen auto eerst op de link te klikken ‘informatie omtrent de vereiste borg. Klik hier voor meer tips bij het boeken.

Reserveer bij ons snel en makkelijk uw huurauto. Voer uw reisdetails in en vergelijk alle autohuuraanbieders van Malaga.

Kies de gewenste datum en locatie waar u auto wilt ophalen en inleveren. Maak vervolgens een keuze uit ons ruime aanbod. Betaal met uw creditcard en u ontvangt uw bevestiging en voucher per e-mail. Snel en veilig.

Wat betreft de verzekering is het wellicht goed om te weten dat een baliemedewerker van een verhuurmaatschappij vaak provisie betaald krijgt over hetgeen hij/zij u kan verkopen, voor tips zie hier

Reserveer snel en makkelijk uw huurauto online. voer uw ophaal en terugbreng data in en vindt snel uw gewenste auto.

alamo atesaavis budget centauro enterprise europcar firefly goldcar sixt

Kies de gewenste datum en locatie waar u auto wilt ophalen en inleveren
Maak vervolgens een keuze uit ons ruime aanbod. Betaal met uw creditcard en u ontvangt snel uw bevestiging en voucher per e-mail. Snel en veilig.

AutohuurWereldwijd AutohuurSpanje.nl is onderdeel van de AutohuurWereldwijd Groep. © American Express Master visa
klik hier voor ons cookiebeleid