Goedkoop een auto huren in Jerez? Wij vergelijken voor u de huurauto´s in Jerez.

Geef ophaal en terugbrengdata:

Goedkope autohuur in Jerez de la Frontera

Jerez een stad in het zuiden van Spanje met ruim 200.000 inwoners is vooral bekend en beroemd door zijn sherry. Ieder jaar wordt rond augustus/september de Vendimia gehouden, een druivenoogstfeest met kermis en markten. De stad heeft ook een beroemde paardenrijschool, jaarlijks wordt er in het voorjaar de Feria de Caballo gehouden, een paarden/veemarkt met kermis.

Jerez wordt ook wel de hoofdstad van de Flamenco genoemd, toch een leuke combinatie de sherry en de Flamenco. De stad heeft een goede luchthaven, maar ook een bekend racecircuit , het “Circuitto Permanente de Jerez”, maar wij raden u niet aan om dit met een huurauto uit te proberen.

Veel geboekte bestemmingen

SpanjeOp de luchthaven Aeropuerto de Jerez bevinden zich grote autoverhuurders zoals Hertz, Avis, Europcar etc. Luchtvaart-maatschappijen die vanaf Amsterdam hier naar toe vliegen zijn o.a. Iberia en KLM.

Veel geboekte bestemmingen zijn Alicante, Barcelona, Girona, GranCanaria, Ibiza, Jerez, Madrid, Malaga, Mallorca, Tenerife en Valencia.

Reserveer snel en makkelijk uw huurauto online. Vul hier uw locatie in en vindt snel uw gewenste auto.

alamo atesaavis budget centauro enterprise europcar firefly goldcar sixt

Kies de gewenste datum en locatie waar u auto wilt ophalen en inleveren
Maak vervolgens een keuze uit ons ruime aanbod. Betaal met uw creditcard en u ontvangt snel uw bevestiging en voucher per e-mail. Snel en veilig.

AutohuurWereldwijd AutohuurSpanje.nl is onderdeel van de AutohuurWereldwijd Groep. © American Express Master visa
klik hier voor ons cookiebeleid