Goedkoop een auto huren in Gran Canaria? Wij vergelijken voor u de huurauto´s in Gran Canaria.

Geef ophaal en terugbrengdata:

Informatie over Gran Canaria

Gran Canaria een eiland van vulkanische oorsprong en behoort tot de Canarische eilanden, een archipel op ruim 150 km van de Afrikaanse kust. De hoofdstad heet Las Palmas de Gran Canaria en het eiland heeft een diameter van 50 kilometer. De hoogste berg is de Pico de Las Neives met een hoogte van 1949 meter. Een overzichtelijk eiland dus om met een huurauto rond te reiden.

Het eiland heeft een aangenaam subtropisch klimaat en heeft ook mooie zandstranden, zoals het lange zandstrand van Maspalomas. Een eindeloos lange strook van zand die begint bij Playa del Ingles en zich uitstrekt tot de vuurtoren van Maspalomas, langs een woestijn van duinen aan de zuidkust van het eiland. Het zuiden is over het algemeen zonniger dan het noorden heeft daarom ook meer toeristische badplaatsen. Denk aan Playa des Ingles, San Agustin en Meloneras. Iets meer naar het zuid westen liggen de havenplaatsjes Puerto Rico en Puerto de Mogán.

Ook leuk zijn de traditionele sporten die men hier op het platte land beoefent, om enkele te noemen; Salto del Pastor (polstokhoogspringen) ,Levantamiento del Arado (het optillen van een landbouwploeg) en Pulseo de PIEDRA (optillen van zware stenen). Wij raden u echter aan om hier niet aan mee te doen, gezien dit vrij zwaar is. Ga maar lekker golfen, er zijn op het eiland acht mooie golfterreinen..

Auto huren op de luchthaven.

SpanjeOm al deze attracties en ook het mooie bergachtige binnenland te bekijken, heeft u zeker een huurauto nodig, en laten wij die nu net hebben!

De meeste autoverhuurders kunt vindt u op de luchthaven in de aankomsthal. Enkele bekende namen zijn Goldcar, Rhodium,. Avis, Thrifty, Keddy,Hertz, Europcar, Interrent en Budget.

Waarschuwing, hoe goedkoper de verhuurder, hoe langer de rij voor balie!

Vanaf Amsterdam vliegen Transavia, Air Europa, Vueling , Iberia en de KLM naar Gran Canaria.

Veel geboekte bestemmingen zijn Alicante, Barcelona, Girona, GranCanaria, Ibiza, Jerez, Madrid, Malaga, Mallorca, Tenerife en Valencia.

Reserveer snel en makkelijk uw huurauto online. Vul hier uw locatie in en vindt snel uw gewenste auto.

alamo atesaavis budget centauro enterprise europcar firefly goldcar sixt

Kies de gewenste datum en locatie waar u auto wilt ophalen en inleveren
Maak vervolgens een keuze uit ons ruime aanbod. Betaal met uw creditcard en u ontvangt snel uw bevestiging en voucher per e-mail. Snel en veilig.

AutohuurWereldwijd AutohuurSpanje.nl is onderdeel van de AutohuurWereldwijd Groep. © American Express Master visa
klik hier voor ons cookiebeleid