Menu
AutohuurSpanje

Europcar
Hertz
Alamo
Dollar
Budget
Avis

autohuurspanje.nl scenic

Reis met een huurauto door Spanje

autohuurspanje.nl scenic

Spanje, rust en ruimte of toch liever cultuur?

autohuurspanje.nl scenic

Schilderachtige tafereeltjes

autohuurspanje.nl scenic

Fuerteventura

autohuurspanje.nl scenic

The city of sciences in Valencia

autohuurspanje.nl scenic

Lekker rijden langs de kust

autohuurspanje.nl scenic

Of liever in de bergen?

Een auto huren in Gran Canaria?

AutohuurSpanje.nl vergelijkt auto´s van de verhuurders in Gran Canaria.


Jorden

Bij AutohuurSpanje geen gepuzzel!

De prijzen zijn voor de totale periode inclusief eventuele oneway-fee

Als u via ons boekt, is dat niet alleen een garantie dat u een auto voor de beste prijs huurt, maar dankzij onze flexibiliteit kunt u bovendien tot 48 uur vóór de ophaaldatum kosteloos annuleren, mocht er onverhoopt toch een reden hiervoor zijn. Auto Europe berekent geen annuleringskosten tot 48 uur vóór de ophaaldatum. Wilt u uw reservering wijzigen, dan kan dit kosteloos, bedenk dan echter wel dat dan het huurtarief en de beschikbaarheid gelden van het moment waarop u de wijziging maakt. vrijwel alle auto's zijn inclusief afkoop van het eigen risico.

VROEGBOEKEN LOONT!

In 'normale' seizoenen bleek vrijwel altijd: VROEGBOEKEN LOONT!. Mocht u de auto toch niet nodig hebben, dan kunt u hem kostenloos annuleren tot 48 uur voor vertrek.

Roderick

Scherpe online prijzen

Op vakantie met de auto in Spanje? Wij zoeken, berekenen en reserveren voor u uw huurauto in Spanje. Maak gebruik van ons unieke online boekingssysteem; vul uw wensen in en laat ons de prijzen direct online berekenen. Dit scheelt u veel werk en onduidelijkheid.

Let op, de "goedkoopste aanbieding" is zeker niet altijd de goedkoopste. De prijsstunters proberen vaak aan brandstofbeleid en verzekeringen toch hun geld aan u te verdienen.

Het brandstofbeleid verschilt per verhuurmaatschappij, er wordt soms fors geld gevraagd voor een volle tank benzine. Selecteer het filter "vol-vol", laat u niet verrassen!.Wist u dat men voor het tankjen vaak een serviocefee van zo maar 25 euro rekent?

Zorg dat u weet hoe u verzekerd bent, het staat duidelijk op de voucher. Als u voorbereid naar de balie gaat, dan is de kans op een tevreden afloop vele malen groter

Klik hier voor meer tips.

Autohuur checklist

tips auto huren in spanjeSuper handig!!
Download hier onze gratis autohuur checklist

Met veel voorkomende zinnen vertaald naar het Engels en Spaans.

Veel misverstanden ontstaan mede door de gebrekkige comunicatie in het Engels of soms zelfs in het Spaans. Wijs simpelweg aan wat u de medewerker aan de balie duidelijk wil maken.

Laagste prijzen

Als specialist op autohuur in Spanje zijn wij continue bezig de laatste aanbiedingen en prijsveranderingen in ons systeem te laden. Doordat onze database 24 uur per dag bij gehouden wordt bent u continue op de hoogte van de laagst prijs voor uw huurauto in Spanje.

Wist u dat als u een eigen huis heeft in Spanje het vaak goedkoper is om enkele keren een auto te huren dan een auto in bezit te hebben? Hierbij komt natuurlijk; -geen onderhoud -geen lege accu als u de auto nodig heeft -geen capriolen om de auto op het vliegveld te krijgen, enzovoort.

Gran Canaria

Gran Canaria een eiland van vulkanische oorsprong en behoort tot de Canarische eilanden, een archipel op ruim 150 km van de Afrikaanse kust. De hoofdstad heet Las Palmas de Gran Canaria en het eiland heeft een diameter van 50 kilometer. De hoogste berg is de Pico de Las Neives met een hoogte van 1949 meter. Een overzichtelijk eiland dus om met een huurauto rond te reiden.

Het eiland heeft een aangenaam subtropisch klimaat en heeft ook mooie zandstranden, zoals het lange zandstrand van Maspalomas. Een eindeloos lange strook van zand die begint bij Playa del Ingles en zich uitstrekt tot de vuurtoren van Maspalomas, langs een woestijn van duinen aan de zuidkust van het eiland. Het zuiden is over het algemeen zonniger dan het noorden heeft daarom ook meer toeristische badplaatsen. Denk aan Playa des Ingles, San Agustin en Meloneras. Iets meer naar het zuid westen liggen de havenplaatsjes Puerto Rico en Puerto de Mogán.

Ook leuk zijn de traditionele sporten die men hier op het platte land beoefent, om enkele te noemen; Salto del Pastor (polstokhoogspringen) ,Levantamiento del Arado (het optillen van een landbouwploeg) en Pulseo de PIEDRA (optillen van zware stenen). Wij raden u echter aan om hier niet aan mee te doen, gezien dit vrij zwaar is. Ga maar lekker golfen, er zijn op het eiland acht mooie golfterreinen.

Onze top 10 locaties zijn Alicante, Barcelona, Girona, Gran Canaria, Ibiza, Jerez, Madrid, Malaga, Mallorca, Tenerife en Valencia


Overzichtelijk gepresenteerd

Overzicht huurauto´s

Onze boekingsengine presenteert de voor u geschikte huurauto´s overzichtelijk, ze worden op prijs of kwaliteit gesorteerd afgebeeld.

Wie zijn wij

Hier staan we voor een aantal huurauto´s

Autohuur Wereldwijd is al weer meer dan 10 jaar actief op de online autoverhuur markt. Mocht u vragen hebben, we zijn op werkdagen bereikbaar op 035-7503221, e-mailen kan natuurlijk altijd op


Credit Card

U betaalt uw huurauto met een credit card. Na de betaling ontvangt u snel een voucher waarmee u de auto kunt ophalen. Bij het ophalen van de auto is een credit card op naam van de bestuurder vereist. Op uw credit card wordt vaak de borg gereserveerd. Het kan ook ziojn dat de verhuurder de borg van uw credit card afschrijft en weer terugstort na het retourneren van de auto.

AutohuurWereldwijd AutohuurSpanje.nl is partner van AutoEurope ©