Goedkoop een auto huren in Barcelona? Wij vergelijken voor u de huurauto´s in Barcelona, stad en vliegveld.

Geef ophaal en terugbrengdata:

Barcelona Airport

Informatie over Barcelona

Barcelona na Madrid de grootste stad van Spanje met ruim 1.700.000 inwoners, is een van de belangrijkste culturele centra van Europa.

Als hoofdstad van Cataloniƫ heeft de stad veel invloed op de Catalanen die toch een onafhankelijkheids gevoel hebben, wat zich b.v. ook uit in de verfijnde Catalaanse keuken die verschilt met de traditionele Zuid-Spaanse keuken. De stad heeft een boeiend historisch centrum (Ciutat Vella), doorkruist door de Ramblas met zijn vele restaurants, tapasbars en winkels.

U kunt uw huurauto het beste parkeren in een van de vele betaalbare parkeergarages in de stad, maar kijkt u goed uit voor de vele brommers, motors en scooters die in de stad rijden.

Ook zijn de oude wijken El Raval en El Borne interessant om te bezoeken. Barcelona heeft veel musea en bezienswaardigheden w.o. Sagrada Familia, een kerk die is ontworpen door Antoni Gaudi , die veel heeft betekend voor de stad. U zult het geloven of niet maar de eerste steen werd gelegd 1882 en de kerk is nog steeds niet afgebouwd.

Auto huren bij de luchthaven

SpanjeDe grote internationale luchthaven ligt ongeveer 15 km buiten het centrum van de stad en met uw huurauto is het al een belevenis om naar de stad te rijden , maar kijk uit , het kan er druk zijn. De luchtvaartmaatschappijen die van Amsterdam naar Barcelona vliegen zijn de KLM, Transavia, Vueling en Iberia.Transavia vliegt ook vanaf Eindhoven Airport.

Op de luchthaven Aeroport Internacional de Barcelona-El Prat bevinden zich in de aankomsthal veel grote autoverhuurbedrijven zoals Firefly, Rhodium, Thrifty, Sixt, Europcar, Alamo Atesa en Sol-Mar.

Veel geboekte bestemmingen zijn Alicante, Barcelona, Girona, GranCanaria, Ibiza, Jerez, Madrid, Malaga, Mallorca, Tenerife en Valencia.

Reserveer snel en makkelijk uw huurauto online. Vul hier uw locatie in en vindt snel uw gewenste auto.

alamo atesaavis budget centauro enterprise europcar firefly goldcar sixt

Kies de gewenste datum en locatie waar u auto wilt ophalen en inleveren
Maak vervolgens een keuze uit ons ruime aanbod. Betaal met uw creditcard en u ontvangt snel uw bevestiging en voucher per e-mail. Snel en veilig.

AutohuurWereldwijd AutohuurSpanje.nl is onderdeel van de AutohuurWereldwijd Groep. © American Express Master visa
klik hier voor ons cookiebeleid