Goedkoop een auto huren in Alicante? Wij vergelijken voor u de huurauto´s in Alicante.

Geef ophaal en terugbrengdata:

Algemene informatie over Alicante

Alicante een stad aan de Costa Blanca heeft ruim 325.000 inwoners en is vooral bekend als toegangspoort voor de vele toeristen, die in de vele plaatsen aan de Costa Blanca hun vakantie doorbrengen.

De stad heeft bezienswaardigheden zoals de oude binnenstad, waar het Castillo de Santa Barbara zich bevindt en zeker de moeite waard is om te bezichtigen. Er zijn verschillende musea zoals het museum voor de schone kunsten (Museo Bellas Artes Gravina) en het museum voor de moderne kunst (Museo de Arte Contemporáneo).

Op 5 kilometer ten noorden van Alicante ligt het Klooster van de Heilige gelaat (Monasterio de la Santa Faz).

Vliegen en autohuur Alicante

SpanjeDe grote luchthaven, Aeropuerto Internacional de Alicante(El Altet) ligt ruim 12 km buiten de stad en van daaruit kunt u met uw huurauto naar de stad en omliggende plaatsen, zoals Benidorm, Altea en Denia.

Naar deze luchthaven vliegen vanuit Amsterdam, Transavia, Vueling, Iberia, KLM. Vanuit Eindhoven vliegt Transavia naar Alicante-Elche Airport.

Er zijn veel autoverhuurders op de luchthaven, bij het treinstation (Avenida de Estacion) en in de stad. Bekende verhuurders aanwezig in Alicante zijn onder andere, Solmar, Goldcar, Thrifty, Budget, Hertz, Dollar, Rhodium, Avis en Alamo. Op de luchthaven zitten de meeste verhuurder in de aankomst hal en staan de auto’s in de parkeergarage bij de luchthaven.

Veel geboekte bestemmingen zijn Alicante, Barcelona, Girona, GranCanaria, Ibiza, Jerez, Madrid, Malaga, Mallorca, Tenerife en Valencia.

Reserveer snel en makkelijk uw huurauto online. Vul hier uw locatie in en vindt snel uw gewenste auto.

alamo atesaavis budget centauro enterprise europcar firefly goldcar sixt

Kies de gewenste datum en locatie waar u auto wilt ophalen en inleveren
Maak vervolgens een keuze uit ons ruime aanbod. Betaal met uw creditcard en u ontvangt snel uw bevestiging en voucher per e-mail. Snel en veilig.

AutohuurWereldwijd AutohuurSpanje.nl is onderdeel van de AutohuurWereldwijd Groep. © American Express Master visa
klik hier voor ons cookiebeleid